A Sky Sports szerint a Real Madrid mindent megtesz azért, hogy leigazolja a Bayern München játékosát.

Kylian Mbappé már megállapodott a Real Madriddal a Marca szerint, a francia világbajnok minden bizonnyal nyáron csatlakozik a Madridhoz:

Kylian Mbappé aláírt a Real Madridhoz

A legnagyobb madridi sportújság, a Marca arról ír, hogy a francia szerződést kötött a Real Madriddal.

Florentino Pérez Mbappé leigazolása után sem áll le, a Sky Sports szerint a Real Madrid mindent megtesz azért, hogy nyáron leigazolja Alphonso Daviest.

A Bayern München védőjének jövő nyáron jár le a szerződése, állítólag évi 20 millió eurós fizetést akar, ennyit azonban nem fog fizetni a Bayern a kanadainak. A müncheniek azonban ingyen sem akarják elveszíteni a játékost, így Davies már nyáron klubot válthat, és itt jön képbe a Real Madrid.

A Sky szerint a fővárosi csapat 35 millió eurós ajánlattal fog indítani, de kész 50 millió eurót is fizetni a bal oldali szélsővédőért,

ami már komoly összeg, figyelembe véve azt, hogy Davies szerződése jövőre lejár. Olyan pletykákat is lehetett olvasni, hogy Davies és a Real Madrid már szóban megegyezett, ezt egyelőre cáfolja a Sky, ugyanakkor az valós, hogy a kanadait megszerezné a Madrid.

A 23 éves védő öt éve a Bayern München futballistája, többek között Bajnokok Ligáját és öt bajnoki címet nyert ezalatt klubcsapatával.

Ez is érdekelhet:

Négy játékos, akivel a PSG pótolhatja a távozó Mbappét

Megnéztük, kivel pótolhatja Mbappét a PSG.

(Fotó: Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

100 millió oka van a Fradinak, hogy figyelje a Championship alakulását

Brutálisan erős csapattal megy az olimpiára a Team USA

További cikkeink a témában
Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?
Hirdetés