Amióta Dárdai edzi a Herthát, élcsapat lett. Hosszabbítanának is vele

Dárdai Pál vezetőedzővel és a stábjával szeretne minél előbb hosszabbítani a berlini klub, ami érthető, hiszen nagyon megy a Herthának a magyarral.

A Kicker annak apropóján foglalkozik a Hertha BSC magyar edzőjével, hogy az év végén lejár a szerződése, miközben a csapat hatalmasat megy vele immár két éve, most épp a 4. helyen áll.

Ez akkora eredmény, ami miatt egyrészt több klub is vinné a magyar szakembert, másrészt viszont a Hertha semmiképp sem fogja elengedni.

Együtt szeretnénk elérni a kijelölt célokat, ezzel az edzői stábbal akarjuk folytatni” – mondta Michael Preetz, a Hertha sportigazgatója.

A Kicker szerint az lehet a kulcs, hogy Dárdai megkapja-e az egyértelmű megerősítést a klubtól, hogy az általa kijelölt út tartható-e hosszú távon is, támogatják-e a terveit. Ami elsősorban a fiatalok beépítése: most például szeretne felhozni két 17 éves labdarúgót az első csapathoz, akiket már az U15-ben is edzett (Arne Maier, Florian Baak).

Dárdai szerződése az idény végén lejár, de a klub május 31-ig egyoldalúan meghosszabbíthatja egy szezonnal. A közvetlen stábtagok közül Petry Zsolt kapusedzővel már tárgyalt Preetz, és közel a megegyezés, de Rainer Widmayer másodedzővel is hamarosan leül.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon