Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Persze, mi is ismerjük az oly gyakran használt klisét, miszerint: "ezt a nőt is unja már valaki". Ez bizonyára így van, de Anastasia esetében ezek most még nem mi vagyunk sajnos, bárcsak ott tartanánk már. Párszor már jeleztük, hogy a világ legjobb női a profi szörfösök, de ha nem hiszed, ismét nyomatékosítjuk: Anastasia Ashley abszolút a "húbazmeg" kategória.

Azt tényleg senki nem vetheti a szemünkre, hogy ne szóltunk volna időben, vagy ne mutattuk volna már, miről is van szó. Mármint, hogy baromira szörfözni kéne, mert akkor olyan nőkkel futhatnánk össze, mint Alana Blanchard, Monyca Byrne-Wickey és Anastasia Ashley. Ők hárman bekerültek a tíz legvadítóbb sportolónő-összeállításba is, de naná, hogy a legszexibb sportágak között is ott a szörf, Alana és Monyca bikinis GoPro-videója pedig már csak hab azon a bizonyos nagyon kívánatos tortán.

De most fókuszáljunk a hihetetlenül csinos, izmos, tónusos, feszes, igéző szőkés barnára. Anastasia igen komoly socialmedia-életet él, az Instagram-profilja úgy frissül, mintha nem lenne holnap, és ennél jobb hír mostanában kevés érkezett. Így aztán most meg is mutatunk róla úgy cirka húsz fotót, nehogy az legyen, hogy úgy érezd, nem szóltunk elégszer. (Spoiler: a végén villant egy pár hetyke mellet is; plusz van egy bónusz fotó.)

Ő ugyan nem Anastasia, de Ashleynek Ashley. Szóval akkor már miért ne:

Ez meg az a klip, amivel a meztelen Emily rárúgta az ajtót a világra (18+)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.