Az Internazionale otthonában nyert a Real Madrid a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában. Carlo Ancelotti a meccs után megdicsérte a csapatát, annak ellenére, hogy a Real a meccs nagy részében védekezett.

Rodrygo hajrában rúgott góljával nyert a Madrid a San Siróban:

A meccs után a madridiak edzője, Carlo Ancelotti a következőképp értékelt:

Tetszett a meccs, mert szenvednünk kellett, és úgy szenvedtünk, hogy közben csapatként együtt voltunk. Tetszik, hogy azt látom, a csapatom képes szenvedni, áldozatot hozni, ez azt mutatja, hogy van karakterünk. Nagyon fontos meccset nyertünk meg.

Az Inter edzője, Simone Inzaghi érthető módon nem volt ennyire elégedett, leginkább a Real Madrid kapusát, Thibaut Courtois-t emelte ki:

Olyan kapus ellen játszottunk, akinek lehetetlen volt gólt rúgni, szenzációsan védett Courtois. Csalódást keltő, hogy vereségről kell beszélnünk egy ilyen teljesítmény után. Arra kértem a játékosokat, hogy bátran, karakteresen futballozzanak, és ezt maximálisan teljesítették. Nagyon csalódott vagyok a szurkolók miatt, akik hosszú idő után először térhettek vissza Bajnokok Ligája-mérkőzésen a stadionba, illetve a játékosok miatt, akik mindent megtettek a pályán.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Getty Images; via; via)

És ezt olvastad már?
„Nem igazságos, hogy Messi kapta az Aranylabdát”