A francia menedzser nem titkolja, 24 órán belül megtörténhet az izgalmas csere két rivális PL-csapat között.

Az már szinte tény egy ideje, hogy Alexis Sánchez elhagyja az Arsenalt, a nyáron lejár a szerződése, nem hosszabbított – csak most tud pénzt kivenni belőle a londoni klub. Bár a City volt a legközelebb, végül a másik manchesteri klub, a United maradt versenyben.

Egyrészt mert többet ígértek (35 milliót), másrészt heti 350 ezer (!) fontot adna az MU a chileinek, amivel a legjobban fizetett játékos lenne a ligában, harmadrészt pedig bevonják az üzletbe Henrih Mhitarjant.

Az örmény nem kell Mourinhónak, Wenger viszont lát benne fantáziát, és Mhitarjan is szívesen focizna a játszósabb Arsenalban. A francia menedzser gyakorlatilag lezártnak tekinti az ügyet:

„Harminc éve tevékenykedem az átigazolási piacon, tapasztalataim alapján valószínűnek tűnik a megegyezés, persze bármi közbejöhet, ami véget vet az egyeztetéseknek.

Az átigazolások azonban így működnek, nincs garantálva semmi. Igen, tudomásom szerint Mhitarjan is az üzlet részét képezi. Kedvelem a játékát, és ő is így érez a mi stílusunkkal kapcsolatban, ezért is szereti az Arsenalt. A fizetés? Azzal nem lesz gond.”

(Fotó: Jan Kruger/Getty Images)

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
Hirdetés