De nagy dobásra készül a Liverpool és a Manchester United is a téli átigazolási időszakban.

Liverpool

Jürgen Klopp jött és a csapat nem kap ki, sőt mostanság leginkább nyer. De a Liverpool csak most nyerhet igazán, ha a német zseni ki tudja használni dortmundi múltját, kapcsolatait. Terve ugyanis az lenne, hogy Angliába csábítsa Marco Reust és Mats Hummelst. A Dortmund alapvetően nem szeretné elengedni őket, viszont a klub ügyvezető igazgatójának, Hans-Joachim Watzkénak nem okozna szívfájdalmat Reus és Hummels távozása olyan 56 millió fontos ajánlat esetén.

Manchester United

Louis van Gaal összerakta az MU védelmét, cserébe impotensé tette a csapat támadójátékát. Nem megy a góllövés, nagyon nem, viszont Pierre-Emerick Aubameyangnak igen, így hát Dortmund felé kacsingatnak Glazerék. A gaboni csatár jó formában van, ebben az idényben már 22 gólnál jár 25 meccs alatt. Csak érdekesség ként, az MU 23 meccse alatt szerzett 32 gólt, tehát mérsékelten nevezhető gólerősnek a csapat. Persze az Arsenal és a Chelsea is kacérkodik Aubameyang leigazolásának gondolatával.

Real Madrid

A legnagyobb dobásra viszont a Real készül, egy valag pénzt, 84 millió fontot adnának a Chelsea-nek Eden Hazardért. A belga idén nem fut annyira jó szezont, és nagyon úgy tűnik, hogy José Mourinhóval sem tiszta a viszonya. Madridban elkelhet az erősítés, mert Cristiano Ronaldo és/vagy Gareth Bale is távozhat nyáron.

A Bajnokok Ligáját és az Európa-ligát nézed? Fogadsz is?

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon