Anglia a vártnál sokkal szürkébb, gyengébb játékkal, de megnyerte a csoportját. A szövetségi kapitányt pedig csak ez érdekli.

Mindössze két gólt rúgott, de így is öt ponttal veretlenül megnyerte a C-csoportot az angol válogatott. A mutatott játék azonban messze elmarad az elvárttól, Angliának bombaerős kerete, kiváló játékosai vannak, de eddig olyan meccseket játszott, ami kis túlzással háttérzajnak ment el.

Anglia szánalmas, nézhetetlen játékkal tett keresztbe a magyar válogatottnak

A legnagyobb magyar esély ezzel elúszott. Köszünjük, Anglia.

Az angol szövetségi kapitány, Gareth Southgate rengeteg kritikát kapott, ő azonban pozitív és elégedett:

„Elképesztőek voltak a szurkolók a második félidőben. Ez óriási segítség. Nagyon büszke vagyok a játékosokra. Teljesen kontrolláltuk a második félidőt, kialakítottunk néhány kiváló helyzetet, de nem tudtunk betalálni, a védekezésben viszont jól helytálltunk. Nagyon elégedett vagyok. Persze szerettem volna néhány gólt, hogy mindenki boldogan menjen haza, de örülünk, hogy megnyertük a csoportunkat”

mondta.

Anglia mellett Dánia és harmadik helyen Szlovénia is továbbjutott a csoportból. Utóbbi azt is jelenti, hogy a magyar válogatottnak még az utolsó, szerdai napon is kell izgulnia:

Jön a csoportkör utolsó napja, így juthat tovább a magyar válogatott

Anglia nem tudta legyőzni Szlovéniát, így a magyar válogatott kedden nem jutott tovább a legjobb 16 közé. Ez azt jelenti, hogy szerdán is lesz miért izgulni.

(Fotó: Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Hat nagyon komoly kocsi hat nagyon dögös lánnyal, de itt rád is szükség lesz!

További cikkeink a témában