Ez viszont nem jelenti azt, hogy oda is fog igazolni. Egyre összetettebb a Haaland-szaga.

Erling Haaland jövője napi szinten téma a nemzetközi sportsajtóban. A 20 éves norvég csatár az elmúlt hónapokban Kylian Mbappé mellett a legkelendőbb név lett a topklubok számára, gyakorlatilag sorban állnak érte az európai topcsapatok.

Haaland ügynöke és édesapja néhány napja előbb Barcelonában, majd Madridban tárgyalt, az átigazolási hírekben mindig megbízható Fabrizio Romano szerint öt topklub van versenyben a csatárért.

A spanyol As most azt írja, hogy Haaland ezek közül a Real Madridot preferálná leginkább, a madridiak azonban nem akarnak feltétlen belemenni egy licitháborúba.

A forrás szerint Florentino Pérez a lehető legalacsonyabban tartaná Haaland árát, és elképzelhetetlen, hogy 150-175 millió euró körüli összeget fizessen a Dortmund csatáráért. Az As szerint a Madrid számára továbbra is Kylian Mbappé az első számú célpont. Vagyis eléggé kaotikus és összetett a helyzet, az viszont biztosnak látszik, hogy Dortmund lesz a Haaland-szaga igazi győztese, és bármennyire is nem akarja Pérez, de licitháború lesz a játékosért. A jelenlegi helyzet szerint a Barcelona, a Real Madrid, a Manchester City és a Liverpool között – legalábbis az As szerint. Vagyis ebben a tekintetben eltérő a spanyol lap és Romano információja.

Mbappé:

Kezd elfogyni a PSG türelme Mbappé kapcsán

A Marca szerint a francia klubnál egyre türelmetlenebbek Kylian Mbappével kapcsolatosan.

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
A különbséget érezni fogod – nem csak hallani
További cikkeink a témában