Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az Atlético Madrid nem nyugszik bele, hogy Griezmann a csökkentett kivásárlási összegért távozott, a La Ligához fordultat a fővárosiak.

Antoine Griezmann 120 millió euróért a Barcelona játékosa lett, a katalánok, illetve a játékost a La Liga székházában csengette kivásárlási záradékban szereplő összeget.

A 28 éves francia világbajnok támadó azóta már be is mutatkozott a Barcelonában, a Chelsea ellen játszottak Japánban, és kaptak ki 2–1-re. Javier Tebas, a spanyol La Liga elnöke viszont most elismerte, az Atlético Madrid hivatalos panasszal fordult a ligához, hogy

Az Atletinek az a baja, hogy július elsején csökkent 120 millióra a kivásárlási záradék, de a Barcelona már korábban is tárgyalt Griezmann-nal. Hogy ezt hogy lehet bizonyítani, az rejtély, de a ligaelnök elmondta, vizsgálják az esetet, és a nyomozás végeredményétől függően a liga megtagadhatja Griezmann játékengedélyének kiadását.

Az ügyet átadták a liga licencbizottságának, az ítéletről 15 napon belül értesítik a feleket. A bizottság dönti el, hogy a szövetség megakadályozza-e Griezmann játékengedélyének kiadását.

A madridiak a 200 milliós korábbi árat szeretnék megkapni, de erre minimális az esélyük.

(Fotó: Kaz Photography/Getty Images)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.