Ebből még egy jópofa kizárás is összejöhet.

Sem mások, sem a saját hibáiból nem tanul a Barcelona, aminek akár súlyos következményei is lehetnek. Már a brazil Arthurt is idő előtt környékezte meg, a Grémio be is fenyítette a katalánokat, merthogy a középpályásnak még szerződése van, nem kéne Barca-mezben pózolni engedély nélkül.

Erre mi történik? Az Atlético tudta nélkül fűzik Antoine Griezmannt, sőt a napokban már Bartomeu elnök a francia családjával ebédelt, hogy átdumálják az igazolást. A támadó már jelezte is, hogy szívesen menne a Barcelonához, eddig simán is ment a dolog, ám most a madridiak az asztalra csaptak. A hétfői igazgatósági ülésen a feljelentés mellett döntöttek, felnyomják a Barcelonát a FIFA-nál, írta meg a Marca is.

Guillermo Amor, a Barca sportkapcsolatokért felelős igazgatója nem igazán vette komolyan a fenyegetést:

„Ha az újságok ezt írják, akkor ez az igazság. Elképzelhető, hogy tettünk lépéseket Griezmann felé és közelebb kerültünk a megszerzéséhez. A klubnál megszokott formulák szerint zajlik a munka. A labdarúgás világában elkerülhetetlen, hogy az emberek beszéljenek a játékosokról.”

Most az jön, hogy elnézést kérnek az Atléticótól, ha elfogadják, akkor mindenki jól jár, a nyáron leteszi a 100 milliót eurót a Barcelona, aztán vége a sztorinak. Ha nem, akkor a FIFA lépéseket tehet, ami akár az átigazolásokból való kizárással is járhat.

És ezt olvastad már?
Jó ég, mekkora gólt rúgott a szlovén csatár!