A Franciaország színeiben versenyző Morhad Amdouni tegnap óta az egyik leggyűlöltebb ember az interneteken. A 33 éves maratonistának mindehhez egyetlen mozdulatra volt szüksége.

Történt ugyanis, hogy az olimpiai maratonfutás 28. kilométerénél ez a kiváló sportember odaért a frissítőponthoz, majd ott ezzel a tízpontos mutatvánnyal gazdagította a számot:


Igen, jól látod, az úriember lesöpörte az asztalra kihelyezett poharakat, majd elvette az utolsót, és boldogan továbbfutott.

A videó megosztója, az angol médiaszemélyiség, Piers Morgan véleménye nem feltétlenül hivatkozási alap, de ő speciel ezzel a megjegyzéssel tette közzé a jelenetet a Twitteren:

BRÉKING! A legnagyobb seggfejnek járó olimpiai aranyat a francia maratonfutó, Morhad Amdouni kapja, aki szándékosan lesöpörte az asztalról a versenytársainak kihelyezett frissítőt.

A mutatványt súlyosbította, hogy a versenyzőknek a tegnapi napon 30 fokos hőségben kellett futniuk, így a jelenet igen érzékenyen érintette a riválisokat, arról nem is beszélve, hogy egy frissítőpont kimaradása akár egészségügyi kockázatot is jelenthet.

Amdouni azzal szívta meg, hogy a jelenetet a kamera alaposan dokumentálta, így nem elég, hogy a francia a 17. helyen zárta a számot, az internet haragja is a nyakába zúdult. Ő sajnos nem igazán érezte, hogy jobb lenne most bekussolni, az Instagramon kezdett mentegetőzni, de bár ne tette volna!

Franciaországért tettem.

– mondta, Franciaország pedig csendben belepirult a szégyenbe.

(via)

És ezt olvastad már?
Imádtunk fényképezni a Huawei legújabb telefonjával, a P60 Próval
További cikkeink a témában