A legnagyobb német tehetségre vágynak Barcelonában.

A Barcelona még mindig a pénzügyi fair playjel küszködik, most tepernek, hogy idén nyáron meglegyen az 1:1-es arány, és akkor regisztrálhatnak játékost. Sőt, talán igazolhatnak is. Vannak kiszemeltek, de Fernando Polo arról ír, hogy már 2025-re készül Deco, a sportigazgató.

A Barça meg van győződve arról, hogy jövőre legfeljebb egy topjátékost tud majd szerződtetni, ami teljesen reális. Ez az egy Florian Wirtz lenne, a Bayer Leverkusen középpályását célozzák meg 2025-ben.

A klub már érdeklődött és információkat gyűjtött a tehetségről, a Leverkusennel pedig jó kapcsolatot ápolnak.

A Barcelona igen régóta követi Wirtz fejlődését, különösen Deco van odáig érte, számára ő lenne a prioritás. És természetesen az új edző, Hansi Flick is tökéletesen ismeri a játékost.

A Barcelona küldetése majdnem lehetetlen, mivel a Real Madrid, a Man. City, a Bayern, a Liverpool és a PSG egyaránt érdeklődik Wirtz iránt, aki bajnok és kupagyőztes lett a Bayerrel. A fiatal középpályásnak remek szezonja volt, 49
meccsen 18 gólt rúgott és 20 gólpasszt osztott ki. És most jön az Eb, ahol akár újabb érmet szerezhet.

A Barcelona elnöke elárulta, miért rúgta ki Xavit

Joan Laporta a klub hivatalos honlapjának nyilatkozott arról, hogy miért kellett végül mégis mennie Xavinak.

A Barcelona módszeresen megalázza a legendáit

A világ egyik legnagyobb klubja a pénzügyi válsága után morális mélypontra süllyedt azzal, ahogy Xavival bánt. És ahogy korábban Messivel is.

(Fotó: Ulrik Pedersen/DeFodi Images via Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában
Ahol a csúcsminőségű bútor életszemléletté nemesül
Hirdetés