Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Most írtuk meg néhány órája, hogy Zidane már tudja, miben hibázott a Real nyáron, csakhogy Morata ezt már korábban tudta. (Mondjuk mi is sejtettük.)

Don Balón írta meg, hogy Zidane már bánja, hogy Álvaro Morata helyére nem igazoltak a nyáron cserecsatárt, holott már akkor sejteni lehetett, hogy űrt fog hagyni maga után. Csereként is egy halom gólt rúgott (43 meccsen 20-at), most meg Benzema mögött ott a nagy semmi, főleg, hogy Cét eltiltották. El is szállt három forduló alatt négy pont.

Zidane ezen fájdalma most derült ki, és a Don Balón elő is húzott rögtön egy újabb sztorit Moratával és a Reallal kapcsolatban. Tavaly vásárolta vissza ugye a Madrid a Juventustól, ám idén nyáron megint túladott rajta, ezúttal a Chelsea-nek passzolta el 62 millió euróért. Ez szép summa, azonban senkit sem vettek ugye helyette. Amikor közölték vele, hogy szevasz, ismét továbbállhatsz, Álvaro ennyit mondott Pérez elnöknek, mielőtt kisétált az életükből:

És már meg is történt.

Amíg a Real hullajtja a pontokat, mert a rotálásra nem maradt ember csatárposztra, addig Morata négy bajnokin már három gólnál és két asszisztnál jár a Premier League-ben. És még csak 24 éves.

(Fotó: AFP)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.