Ugyan lesz egy necces orosz túrája a Benficának, aligha lepünk meg azzal bárkit is, hogy mindenkit a PSG és a Chelsea kőkemény csatája érdekel mindenkit. Szuper meccset várunk.

Zenit–Benfica (18:00, Sport1)
Az első mérkőzésen: 0–1

Szentpéterváron egy kellemes nulla fok és egy igen erős Zenit várja az egygólos előnyt is nagy nehezen építő Benficát. És egy vereség, erre mérget vennénk: az oroszok a Petrovskijban mind a három csoportmeccsüket megnyerték, a Gent és a Valencia kettőt, a Lyon hármat kapott, igaz a belgák elleni 2–1 most kiesést jelentene. De ez minket nem érdekel, mert arra fogadunk, hogy nyer a Zenit, nem a továbbjutásra. Márpedig nyer. Az eltiltott Criscito és a sérült Fajzulin nélkül is.

Chelsea–PSG (20:45, M4)
Az első mérkőzésen: 1–2

Na de az igazi móka Londonban lesz, a PSG ugyanis szintén egygólos előnnyel érkezik a Chelsea-hez, csakhogy a párizsiak idegenben is erősek, a kékek viszont idén sehol sem annyira. Bár most már egyre stabilabbak, Hiddink, akivel Genfben dumáltunk, gatyába rázta a csapatot.

Az első meccsen Obi Mikel góljával a Chelsea egyenlített, ami még akkor is előnyükre válhat, ha közben kikaptak. Ráadásul azóta négy meccsen hármat nyertek és egyszer ikszeltek Willianék, vagyis a formájukkal most nincs baj, és december eleje óta a Stamford Bridge újra bevehetetlen erőd lett, pedig előtte boldog-boldogtalan pontokat vitt el.

A PSG pont egy éve 2–2-t játszott a Stamfordon, emberhátrányban. Akkor azzal továbbment, és most ez lesz, vagyis iksz és PSG-továbbjutás, mert a franciák most is előrébb járnak, sőt, egyre előrébb.

Mi ezt a szelvény játsszuk meg:

Fogadok most!

(Fotó: AFP)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

További cikkeink a témában
Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet
Hirdetés