Szerencsésebb esetben már most lezárhatja a csoportkör érdemi részét a Barcelona; a maga reszortját hozzá fogja tenni: szétszedi a BATE-t.

Arra nem fogadnánk, hogy nyer a Barcelona, és neked sem ajánljuk, mert semmi értelme. Arra már azonban érdemes, hogy nagyon nyer, több góllal, merthogy ez fog történni: a BATE-nak nem lesz túl komfortos a Nou Campban, a Messi nélküli Barca is kegyetlen, kíméletlen kivégzőosztag, pláne azóta, amióta Neymar átvette a vezér szerepét. Messi kiesése utáni meccsen még szenvedett, utána viszont gyakorlatilag minden gólban benne volt.

Amikor épp nem ő lőtte, akkor meg Suárez – a bajnokságban a brazil 9, az uru 8 gólnál jár. Közben Neymar adott még 4 gólpasszt is. Az előző BL-fordulóban, Boriszovban pedig Rakitic volt a nyerőember, kettőt lőtt. Most is ott lesznek mindannyian, és a két csatár benne is lesz pár gólban. A továbbjutáshoz az is kell, hogy a Roma ne nyerjen, amire szintén van esély.

Mourinho még mindig a Chelsea menedzsere, de nem tudni még meddig, Abramovics hangoztatja, hogy bízik benne, de lehet, hogy csak még nem állapodott meg az új edzővel. Mindenesetre a játékosai is tesznek róla, hogy minél előbb lelépjen ez a kedves ember. Nagy kérdés, hogy ilyen körülmények között tud-e nyerni a Dinamo Kijev ellen, bár más lehetősége nemigen van, a harmadik helyen áll a csoportban a londoni csapat. És a Portót nem is fogja befogni, mert szerintünk nyerni fog Tel-Avivban is.

Állítólag Fábregas akarja leginkább kirúgatni Moút, de Hazard sincs jóban vele, és Terrynél is kihúzta a gyufát. A spanyolt nem is nagyon játszatja mostanában, és ezzel erős összefüggés lehet a csapat teljesítménye között. Mindenki formán kívül van, otthon kaptak hármat a Liverpooltól, 15. helyen állnak a PL-ben. De így legalább elég jó az odds.

Ez a teljes szerdai program:

E-csoport
20.45: Barcelona–BATE (Tv: Sport1)
20.45: AS Roma–Bayer Leverkusen (Tv: Sport2)

F-csoport
20.45: Bayern München–Arsenal (Tv: M4 Sport)
20.45: Olympiakosz–Dinamo Zagreb

G-csoport
20.45: Maccabi Tel-Aviv–FC Porto
20.45: Chelsea–Dinamo Kijev (Tv: AMC)

H-csoport
20.45: Olympique Lyon–Zenit
20.45: Gent–Valencia

Mi ezt a szelvény játsszuk meg:

Fogadok most!

(Fotó: AFP)

És ezt olvastad már?
Hogyan válassz olyan gépházat, ami bírja a strapát? Segítünk