Önkritikus volt a portugálok futballistája, Bernardo Silva, miután Portugália hazai pályán egy 90. perces góllal kikapott Szerbiától, és így csak pótselejtezőn keresztül juthat ki a világbajnokságra.

Portugáliának az iksz is jó lett volna a lisszaboni vb-selejtezőn a szerbek ellen, és Renato Sanches második percben rúgott gólja után úgy tűnt, nem kerülnek bajba Ronaldóék. Szerbia azonban előbb egyenlített, majd a 90. percben Mitrovic fejesével megnyerte a meccset, csoportelsőként kijutott a vb-re.

Szerbia 90. perces góllal győzte le Portugáliát, kijutott a világbajnokságra

Szerbia kijutott a világbajnokságra, miután Lisszabonban legyőzte Portugáliát, Ronaldóék készülhetnek a pótselejtezőre.

A portugál szempontból csalódást keltő eredményt követően Bernardo Silva a meccs utáni nyilatkozatában bocsánatot kért a szurkolóktól:

Borzalmas meccset játszottunk. Hamar előnybe kerültünk, de utána egyszerűen leálltunk. Nem tudom megmagyarázni, miért, nincsenek erre szavak. Bocsánatot kérek a szurkolóktól, olyan meccset láttak, amilyet nem szabadott volna látniuk. A terv az volt, hogy nálunk legyen a labda, de a szerbek végig domináltak.

Portugália tehát pótselejtezőt játszik, még nem ismert, hogy ki lesz az ellenfele.

Vb-selejtezős események:

Mbappé négyet rúgott, a világbajnok nyolc góllal nyert

Nyolc góllal verte a francia válogatott Kazahsztánt, biztossá vált, hogy a címvédő is ott lesz a 2022-es világbajnokságon.

Ismét nyert Brazília, kijutott a világbajnokságra

A szinte hibátlan brazil válogatott legyőzte Kolumbiát, és ezzel matematikailag is eldőlt, Brazília ott lesz a 2022-es katari világbajnokságon.

Szemmel alig követhető gólt rúgott a román balbekk

Bitang nagy góllal búcsúzott Románia.

És ezt olvastad már?
Egészen elképesztő, hogy mit művelt az NFL-bajnok frissen igazolt irányítója