Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Genie Bouchard, a 23 éves kanadai játékos egy interjúban kifejtette kendőzetlen véleményét, miszerint a csaló Marija Sarapovát egy életre el kellene tiltani a tenisztől. Őszinte és kemény szavak.

Bouchard legutóbb nem a pályán nyújtott teljesítményével került a címlapokra, hanem inkább azzal, hogy fogadásból elment randizni egy mázlista fickóval. 

Sarapováról szintén nemrégiben írtunk, méghozzá annak apropóján, hogy 30. születésnapját ünnepelte. Ekkor azt is megemlítettük, hogy tavaly kimutattak a szervezetében egy meldonium nevű szert, amit már régóta szed, és állítólag nem tudta, hogy időközben felkerült a tiltólistára. Végül 15 hónapra tiltották el, ami éppen mostanság telt le, ennek megfelelően Sarapova a héten vissza is tért a pályára, konkrétan a stuttgarti Porsche Grand Prix salakos borításán kezdte meg a visszazárkózást.

Annak már több vetélytársa is hangot adott, hogy talán nem kellene nagy tornákon szabadkártyával indulnia, ehelyett inkább küzdje fel magát a selejtezőkből. Ennek ellenére a Roland Garroson is nagy eséllyel a főtáblán kap helyet egyből, mégiscsak a sportág egyik legnagyobbjáról van szó. Ennek fényében különösen meglepő, ahogyan Bouchard nyilatkozott róla.

Természetesen az érintettet is megkérdezték minderről, ám az orosz játékos nem kívánta kommentálni az elhangzottakat. Azért arra senki ne számítson, hogy ez a két – egyébként kiemelkedően csinos – teniszezőnő a közeljövőben párosozni fog egymás oldalán...

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.