Azonban így sem biztos, hogy végül megszerzi a kiszemeltjét.

A Chelsea úgy szórja a pénzt az elmúlt fél évben, mintha nem lenne holnap, a téli szünetben már nyolc játékos érkezett a klubhoz, többek között Mudrik, akiért különböző bónuszokkal együtt 100 millió euró körüli összeget fizetett a londoni csapat, de jött Badiashile, Madueke, Gusto és kölcsönbe Joao Félix is. A tulajdonosváltás óta közel 500 millió eurót költött a klub, de továbbra sincs megállás.

A Benfica középpályását, Enzo Fernándezt már a világbajnokság óta megszerezné a Chelsea. Több ajánlatot is tett, de a lisszaboni klub rendre visszautasította ezeket.

A legfrissebb hírek szerint most már 120 millió fontot, azaz kábé 136 millió eurót ajánlott a Benficának a Chelsea, ami meghaladja Fernández 105 milliós kivásárlási árát.

A londoni csapat részletekben fizetné ki ezt az összeget, a Benfica azonban egyelőre nem fogadta el az ajánlatot, és most már az idő is sürgeti a Chelsea-t, hiszen január 31-én bezárul a téli átigazolási ablak.

Fabrizio Romano szerint egész éjjel ment a tárgyalás a két csapat között, de egyelőre nincs megegyezés. Persze ez nem jelenti feltétlen azt, hogy nem is lesz, az átigazolási időszak utolsó napja mindig kaotikus, rengeteg klubváltás történik ilyenkor, a Chelsea 120 millió fontos ajánlata pedig igencsak csábító.

Ez is érdekelhet:

A Chelsea kölcsönveszi az Atlético 127 milliós támadóját

Fél évre 11 millió euróért. Érdekes üzlet.

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Hogyan válassz olyan gépházat, ami bírja a strapát? Segítünk
További cikkeink a témában