Courtois szédült és rosszul érezte magát, ezért cserélte le Zidane a BL-ben

A spanyol As szerint nem azért cserélt félidőben kapust Zidane, mert elégedetlen volt Thibaut Courtois teljesítményével.

A Real Madrid a BL-csoportkör második fordulójában borzasztóan megszenvedett a Brugge ellen. Az első félidőben a belgák két gólt rúgtak, a Real innen egyenlített később.

Az eredmény mellett a meccs sztorija Courtois lecserélése volt. A belgát félidőben lehozta Zidane, de úgy tűnik, nem azért, mert elégedetlen volt vele. Spanyol források szerint a belga kapus rosszul érezte magát, szédült és gyomorproblémái voltak, ezért jött be a helyére Aréola.

A francia kapusnak aztán volt egy nagy védése, a Real pedig kiegyenlített. A Marca közben már arról cikkezett, hogy a Realnál ismét előkerült a kapuskérdés. Courtois közel sincs csúcsformában, eddig óriási csalódás a madridi teljesítménye. Ennek ellenére nyáron Keylor Navast eladta a PSG-nek a Real, cserekapusnak pedig Aréolát vették meg. Most viszont a Marca szerint ismét nincs egyszerű helyzetben Zidane, főleg a tegnapi meccs után, hiszen Alphonse Aréola remekül védett.

(Fotó: Getty Images)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon