Mégis megtörtént: Cristiano Ronaldo a Juventus játékosa lett!

Napok óta hömpölyög a hírfolyam, egyre nagyobb hullámokat ver, befolyásolta a tőzsdét, már lassan a mezeladási számokat is, de mindig az jött ki, hogy majd holnap.

Gianluca Di Marzio, az olasz átigazolási hírekben igen jártas újságíró ma is írt egy Twitter-bejegyzést, előrevetítette, hogy ma megszülethet a megállapodás Cristiano Ronaldo ügynöke, a Juventus és a Real Madrid között.

Ennek azért volt előzménye, mert egy ügybuzgó Juve-dolgozó jóval a tervezett idő előtt élesített egy videót a Weibóra (a Facebook kínai másolata), amelyen bemutatják a Juventus 7-es mezének eddigi leghíresebb birtokosait. Aztán gyorsan törölték is. Ezek azért általában már erős jelzések.

Most viszont már hivatalos, ízlelgessük:

Cristiano Ronaldo a Juventus játékosa lett.

Real Madrid C.F. on Twitter

Comunicado Oficial: Cristiano Ronaldo. 👉 https://t.co/nJiousygtF #RealMadrid

Nagyjából 107 millió fontot fizet érte a Juve, arról meg már írtunk, hogy annyit fog keresni, mint a fél keret együtt, de ha BL-t nyernek, akkor egy bérfeszültség is belefér.

Márpedig, ha BL, akkor Ronaldo: ő az egyetlen, aki két csapattal is megnyert mindent, a Manchester United után a Real Madriddal is, most épp három Bajnokok Ligája-győzelem után lépett le a spanyol fővárosból. Ronaldo 16 trófeát nyert Madridban, ebből négy BL, 451 gólt szerzett 438 meccs alatt Madridban, őrület.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon