Alighogy végre bevezették, és a Bundesligában idén már élesen fut a videobíró, a magyar szakember máris finomítana rajta.

És egyébként egy teljesen logikus ötlettel állt elő, bár nyilván alaposan körül kellene írni, hogy lehetne ezt ténylegesen megvalósítani a meccseken.

De miről is van szó? A hétvégén nagyszerű, hatgólos meccsen ikszelt Dárdai Pál Herthája a Wolfsburg otthonában, ám a 3–3-as döntetlennel nem volt elégedett a wolfsburgi publikum. Az első félidőben ugyanis a videobíró-rendszer két hazai gólt is annullált. A 7. percében John Brooks,  a 28. percben Yunus Malli gólját érvénytelenített a játékvezető a videobíró segítségével.

És Dárdainak össze is állt a terve:

Most ugyan őket segítette a rendszer, de korábban, a Bayern ellen épp ellenkezőleg volt.

A Bayern München elleni döntetlen során balszerencsések voltunk,egy tizenegyest nem kaptunk meg, most Wolfsburgban kétszer is mellénk állt a szerencse. Szerintem jó volt a videobíró, azonban a játékvezetőnek van így is a legnehezebb dolga, minden segítség jól jön neki. Meg tudom érteni a szurkolók dühét ezzel kapcsolatban, hiszen várniuk kell, aztán nem történik semmi, a gólt végül nem adják meg – de hogy miért, azt nem láthatják.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon