Parádés gálát rendezett a Skonto ellen hazai pályán a Debrecen, ám nagy hiba lenne abból kiindulni. A Rosenborg klasszisokkal jobb csapat a Rigánál, ezt ma este láthatjuk is majd.

Két éve is bizakodtunk, hiszen a Rosenborgnál jóval gyengébb Strömsgodsettel került össze a Loki, ráadásul Norvégiában ikszelt is. Aztán itthon 0–3-at játszott az elmúlt évtized magyar sikercsapata, rohadt kellemetlen volt. Most is aggódunk.

A Rosenborg ugyanis remek kis csapat, magabiztosan vezeti a bajnokságot, hat pont a fórja, tízzel több gólt lőtt, mint a mögötte álló Valerenga. Az Európa-ligában ugyanakkor eddig nem kellett se messzire, se meleg helyre utaznia, Feröer után Izlandon játszott, gólt sem kapott még. Kár, hogy ma nálunk is izlandi az időjárás, a múlt hetiből előnyt kovácsolhattunk volna.

Az előző nyolc idegenbeli meccséből hetet megnyert, remek támadójátékot játszik, a Mikkelsen, Söderlund, Helland támadósor 32 gólt rúgott a bajnokságban. És most még igazoltak egy izlandi válogatott csatárt is, Matthías Vilhjálmssont, aki 15 meccsen 7 gólt és 5 gólpasszt kapart össze a Startban.

Persze, ha a Debrecen úgy játszik, mint a Skonto elleni meccsen (tudod, amikor kilencet gurított), akkor azért le lehet gyűrni a trondheimi csapatot. Bár eddig még egyetlen magyar csapatnak sem sikerült. Sajnos nem érezzük, hogy ez változna ma. Sőt.

El-selejtező, 3. forduló
Debrecen–Rosenborg

20:00 (M4)

A tippünk:

Ha neked is rosszak a megérzéseid a Lokival kapcsolatban, akkor ezzel a kombóval ötszörös pénzt zsebelhetsz be. Na, fogadsz?

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

További cikkeink a témában
Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre
Hirdetés