A franciák vb-döntőre készülnek, de mégis egy olyan játékos van a középpontban, aki nem lesz ott a fináléban és a tornán egyetlen percet sem játszott.

A friss aranylabdás Karim Benzemáról van szó, aki a világbajnokság előtti utolsó edzésen sérült meg, majd elhagyta a franciák keretét, visszament Madridba. Hivatalosan azonban ott maradt a neve a francia keretben, így akár vissza is térhetett volna a csapathoz, főleg úgy, hogy a hírek szerint már teljesen egészséges.

A Libertad Digital szerint azonban a csatár és Didier Deschamps szövetségi kapitány között újra megromlott a viszony. Állítólag Deschamps Benzema sérülése után a következőt mondta a játékosnak:

„Karim, kár hogy el kell menned.”

Benzema a hírek szerint nem akarta elhagyni a franciák keretét, és úgy gondolta, hogy a kieséses szakaszra akár fel is épülhet, Deschamps szavai után azonban már nyilván nem maradt.

Szintén pletyka, hogy Deschamps-nak nem tetszett, hogy amikor Benzema megköszönte az Aranylabdát, akkor neki külön nem mondott köszönetet, és szintén pletyka az is, hogy a válogatott keretéből több játékosnak nem tetszett, hogy Benzema hat év után visszatért a csapathoz.

Közben a Real Madrid játékosa Instagramon a következőt írta egy fotó mellé:

„Nem érdekel.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Karim Benzema (@karimbenzema) által megosztott bejegyzés


Az üzenet minden bizonnyal a döntőre való visszatérésével kapcsolatos hírekre, kapcsolatára a szövetségi kapitánnyal és az egész helyzetre utal.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Összeszedtünk minden fontos infót a magyar válogatott játékosairól

A rendőr előtt csinált hátraszaltót egy berohanó egy baseballmeccsen, aztán szétsokkolózták

A foci-Eb alatt két napra szivárványszínűre vált a müncheni Allianz Arena

További cikkeink a témában