A Ferencváros kapusa szerint teljesen megérdemelten nyert három góllal a Crvena zvezda, de talán jókor jött a pofon a Fradinak.

A Fradi kiválóan kezdte az Európa-ligát, megnyerte a csoportkör első két meccsét. A harmadik forduló már nem alakult jól a magyar bajnok számára, 4–1-re kikapott a Crvena zvezda otthonában.

Nagyon elkalapálták a Fradit Belgrádban

Két csodaforduló után beleszaladt egy nagy pofonba a Ferencváros.

Dibusz Dénes, a Fradi kapusa értékelt a meccs után:

„Teljesen megérdemelten nyert a hazai csapat. Sajnos ilyen különbséggel is. Viszont lehet, hogy jobb, hogy ez a mérkőzés így alakult, mert talán felébredünk a visszavágóig.

A félidőben úgy voltunk vele, hogy meg kell próbálnunk mindent, de ebből sok minden nem látszódott a pályán. Az volt a kérdés, hogy képesek vagyunk-e küzdeni, harcolni, találni egy gólt, és nyílttá tenni a meccset. Sajnos több olyan labdavesztésünk is volt, amikor a mélységbe próbáltuk bejátszani, abból pedig a hazaiak tudtak ellentámadást vezetni. Azt gondolom, hogy az utolsó 25 perc kivételével nem is nagyon volt értékelhető akciónk. Akkor picit jobban helyére kerültek a dolgok, harapósabbak lettünk.”

A Fradi a veresége ellenére is vezeti a csoportját három kör után. A második a szintén hatpontos Monaco, a Trabzonspor és a Crvena zvezda három-három pontot szerzett. A szerb csapattal jövő héten ismét találkozik az FTC, de már hazai közönség előtt.

Csercseszov meccs utáni nyilatkozata:

Csercseszov: Meglepő volt, hogy 0–1 után leálltunk a játékkal

A Fradi meglepően sima, 4–1-es vereséget szenvedett a Crvena zvezda vendégeként az Európa-ligában. Még maga az edző is meglepődött.

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Van egy 165 milliós ország, ahol megőrülnek az argentin válogatottért