Azt gondolhatnánk, hogy 2024-ben ilyen sztori nincs, de mégis van.

Az eredmények szempontjából szebb napokat is megélt Dinamo Bukarest az elmúlt órákban bekerült a nemzetközi sportsajtóba, de nem egy olyan sztorival, amire olyan nagyon büszkék lehetnek a kutyák drukkerei.

A bukaresti csapat az év elején igazolta le Edgar lét, aki többek között a Barcelona B-ben, a Villarreal B-ben, az FC Nantes-ban, a Trabzonsporban és a Feyenoordban is megfordult. Legalábbis azt gondolta a Dinamo, hogy Edgar lé érkezett a csapathoz.

A legújabb hírek szerint azonban felmerült, hogy Edgar lé helyett az ikertestvére Edelino lé futballozik a Dinamóban.

Legalábbis a csapat utolsó meccsén, ami után a futballistával interjút akart készíteni egy újságíró. Eközben derült ki, hogy Edgar lé (vagy az ikertesója) egyedül portugálul beszél, ami minimum fura, ismerve, hogy hány országban megfordult karrierje során.

A felmerült gyanú után a Dinamo állítólag megkérte a játékost, hogy mutassa meg a jogosítványát, amit a futballista megtagadott.

A sztori érthető módon nagyot ment a nemzetközi sportsajtóban, többek között a Marca és a BBC is beszámolt róla. Néhány órával később a Dinamo a hivatalos Facebook-oldalán közzétett egy közleményt, amelyben azt kommunikálta a csapat, hogy

álhír jelent meg az UTA elleni meccs után, és nem igaz, hogy a klub nem tudja, hogy kit igazolt le.

A közleményben kiemelik, hogy a Dinamo egy nemzetközi ügynökségen keresztül szerződtette a futballistát, aki minden szükséges átigazolási dokumentummal rendelkezett.

Jelenleg ennyi az ismert infó, a klub tehát tagadja a vádakat, pont azonban egyelőre nem került a bizarr transzfersztori végére.

Ez is érdekelhet:

Egyszerre zseniális és szörnyű ez a nem mindennapi öngól

A román bajnokságban megszületett az egyik legfurább öngól, amit valaha láttunk.

(Fotó: Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Stankovic annyira le akart lépni a Fraditól, hogy saját zsebből vásárolta ki magát

Számtalan sztár kimaradt Anglia bő Eb-keretéből

További cikkeink a témában
Hirdetés