Bognár Gyuri, veled meg mi van?!

Ahogy mi is megírtuk, Christian Eriksent a dán-finn meccs közben a pályán kellett újraéleszteni. A döbbenet az M4 Sport stúdiójában folytatódott, ahol Bognár György – miután kiderült, hogy Eriksen eszméleténél volt, amikor levitték a pályáról – a mérkőzés folytatása mellett kardoskodott.

Szerinte a finneknek tök jó, ha esetleg nem folytatódik a meccs, „nekik jó az 0:0”. Ezen kívül is sorozatban érkeztek a teljesen érzéketlen megnyilvánulások.

A műsorvezető, és a másik szakértő, Petry Zsolt igyekezett fegyelmezni magát, de a tévénézők kevésbé elnézők Bognár érzéketlensége kapcsán, és kommentek tucatjaiban követelik az M4 Sport Facebook-oldalán Bognár György azonnali elbocsátását, már a Paksi FC Facebook-oldalán is megy az oltás.

Közben már Bognár Wikipedia-oldalát is meghekkelték, egy óra alatt negyvenszer változtattak rajta.

Egy sporttal foglalkozó honlapon már petíciót indítottak Bognár György elmozdítására:

Bognárnak egy pillanatra sem sikerült megértenie, - sőt, végighisztizte az adást - hogy

vannak pillanatok, amikor nem a foci a legfontosabb, és van, amikor mindegy, hogy dán vagy, vagy finn, esetleg magyar vagy indonéz, megrendültél, mert egy másik ember majdnem meghalt melletted.

És traumatizált vagy és nem találod a fejed, nem tudsz fókuszálni, és aggódsz, hogy mi lesz azzal a másik emberrel. És nem, nem érdekel az 1 pont. Meg a foci sem igazán.

Bognár György mint szakkomentátor és mint edző/pedagógus is levizsgázott, ha nem látjuk többet a tévében, nekünk nem fog hiányozni.

A meccs egyébként 20.30-tól folytatódott, a stúdióban a folytatás előtt Bognár György továbbra sem értette, mi a gond, de talán egyszer majd felfogja. Mondjuk komolyabb összegben nem fogadnánk erre. 

Vélemény?

A mérkőzés folytatása előtt a dán és finn játékosok is összeölelkezve biztatták egymást. Erről szól a futball, és nem arról, amit Bognár György képviselt megszólalásaival.

Frissítés: Bognár elnézést kért

Ez is érdekelhet:

Kjaer nemcsak hétköznapi hős, ő a nagybetűs csapatkapitány is

Gyors reakciója és egészen hihetetlen lélekjelenléte megmentette Eriksen életét.

Bognár György nem Eriksen újraélesztésétől lett bunkó

Ez persze nem mentség, de legalább nem lepődtünk meg annyira.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Orosz milliárdok érkezhetnek a Fradihoz

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés