Orosz Pál a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában nyilatkozott a Fradi terveiről, álmairól, eközben Diósgyőrben még mindig nincs vége a csatáknak, de a hírek szerint a nyáron lezárul a háború, Szivicset nem tartják meg.

Talán a legfontosabb hír a Fradi-drukkereknek, hogy Thomas Dollt mindenképp meg akarja tartani a klub, vele képzelik el az Európa-liga-menetelést, feltéve, ha kijutnak. A menetelés a vezető szerint a csoportkört jelenti. Mondjuk Orosz még a bajnoki címről sem tett még le, és a kupadöntő is reális tíz év után.

A vasárnapi derbire már csak bő ezer jegy marad, vagyis húszezren lesznek az Újpest ellen, Orosz szerint az átlagnézőszámuk tízezer fölött lesz majd a szezon végén.

A télen remekül igazoltak, amióta ő a vezető még nem volt ilyen erős és bő a keret, a fiatal ecuadori bal hátvéd, Cristian Ramírez megtartása fontos terv, de ő egy nagyon drága játékos, dolgoznak rajta. A szintén télen érkezett szakember, Theo Schneidert nemcsak az utánpótlásban, hanem játékosmegfigyelőként is alkalmazzák, mert a nyáron további komoly erősítések érkezhetnek – egyrészt azért, mert lesz távozó, másrészt az esetleges El-indulás miatt szükség van minőségi játékosokra. Szakmai területen tehát a német vonalat követik a Fradinál.

Eközben Diósgyőrben továbbra is megy az üzengetés. A boon.hu szerint Szivics Tomiszlav vezetőedző e a szezon végén távozik a csapattól. A szerb szakembernek június 30-án lejáró szerződése van, ám a klub nem érvényesíti a benne lévő opciót. Ez annak tükrében nem meglepő, hogy a Diósgyőr tavasszal nyeretlen az NB I-ben, öt mérkőzéséből hármat elveszített, kettőn ikszelt. A lap információi szerint csütörtökön volt egy találkozó Szivics és Szabó Tamás, a csapatot működtető gazdasági társaság ügyvezetője között, ekkor állapodhattak meg.

Szivics aztán kiment a női kosárdöntőre, a DVTK-Sopron meccsre, ebben a pólóban:

fotó: amigeleken.hu

Igen, az ott Szabó Tamás.

Update: azóta a DVTK is megerősítette a hírt, Szivics távozik; az amigeleken.hu úgy értesült, hogy a klub német szakvezetőt szeretne a csapat élére.

A Fradi elnöke pedig az új sasról és az ultrákról nyilatkozott.

(Forrás: boon.hu, fotó: Origo)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

További cikkeink a témában