Egy ideig Lautaro Martínez volt a Barcelona első számú kiszemeltje, de most már az lenne a meglepetés, ha az argentin a katalán csapathoz igazolna.

A Barcelona évek óta keresi Luis Suárez utódját, de ez még most sem oldódott meg, és Suárez már nincs is a csapatnál. Az olasz és a spanyol média hónapokon át cikkezett arról, hogy az Internazionale argentin csatára, Lautaro Martínez lesz a Barca új kilencese. Aztán ezek a hírek alább hagytak, az Inter közben az olasz liga talán legerősebb csapata lett, így nem meglepetés Martínez legutóbbi nyilatkozta:

Megkeresett a Barcelona korábban, de maradni akartam, most már számomra a múlt a Barca. Nem fogom elhagyni az Intert a nyáron, szerződést fogok hosszabbítani, és az a tervem, hogy hosszú ideig itt maradok

nyilatkozta a 23 éves csatár.

Martínez piaci értéke jelenleg 70 millió euró, szerződése 2023-ban jár le. Az idei szezonban eddig 33 meccsen 15 gólja és hét gólpassza van, Lukaku mellett alapember az Inter támadósorában.

A Barcelonának meg valószínűleg akkor sem lenne megoldható Martínez megszerezése, ha a játékos hajlandó lenne a váltásra, a katalán csapat anyagilag tragikus helyzetben, komoly tartozást halmozott fel a klub.

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
A világ egyik legjobb bokszolója megfenyegette Lionel Messit, mert szerinte tiszteletlen volt az argentin