Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Már ha Dzsudzsák Balázs jutalomnak számít egyáltalán.

Az már biztos, hogy a Vidi az Európa-liga csoportkörében ott lesz, tehát decemberig érdekelt a nemzetközi mezőnyben. De két meccsre vannak a BL-csoportkörtől is Juhászék.

Nikolics mester el is mondta, most, hogy idáig jutottak, jöhet az erősítés, a keretbővítés, mivel még nyolc nemzetközi ütközet is vár idén rájuk. Most például bő egy hét alatt játszanak a Honvéddal, az AEK-kal, az Újpesttel, majd ismét az Athénnal.

Mindenképpen gyorsan kell majd lépnünk a játékospiacon, hogy minél mélyebb legyen a keret. Három-négy, de akár öt új labdarúgót is el tudok képzelni. Külföldi és magyar játékosokat is szeretnénk szerződtetni, hiszen a légiósok száma limitálva van, csak tíznek válthatjuk ki a játékengedélyét.

Vannak konkrét nevek is, bízom benne, hogy minél hamarabb itt lesznek. Csábító lehet, hogy immár egy csoportkört garantálni tudunk nekik.”

A konkrét nevek egyike vélhetően Dzsudzsák lehet, mivel a szélsőnek egy ideje nincs csapata, a Fradival edzett, mint Huszti, így könnyen a Vidiben köthet ki - mint Huszti.

Dzsudzsinak az NB I nem vonzó, egyelőre semmiképp, viszont egy BL- vagy El-csoportkör már izgalmasabb lehet, visszakerülhet az európai foci vérkeringésébe, el tudja adni magát újra. És az sem mellékes, hogy a Vidi minimum 3 millió eurót kaszálni fog, tehát nagyjából lenne pénz Dzsudzsákra.

(Fotó: MTI)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.