Dzsudzsák Balázs meg volt döbbenve, hogy kirakta a keretből az al-Ittihad, de végül jól jött ki belőle, mert előreléphetett.

Az al-Ain FC-nél ugyanis tárt karokkal várták, így az egyesül arab emírségekbeli bajnokságban maradhatott, de egy jobb csapatba igazolt, ahol a vezetők minél hamarabb szerették volna, ha aláírja a szerződését. Nem lesz gond, mert:

„A bajnokságban egyértelmű cél a bajnoki cím, ami már csak azért is elérhető, mert két mérkőzéssel kevesebbet játszottunk az élen állónál, ha ezeket hozzuk, három pont a lemaradásunk.

Szintet léptem a mostani átigazolásommal”

– nyilatkozta Dzsudzsi a Nemzeti Sportnak.

Azt mondja egyébként, hogy különösnek tartja, hogy az ember egyik nap lenyom kilencven percet, másnap pedig szólnak neki, hogy már edzenie sem kell. A váratlan bejelentésig az elmúlt másfél évben minden meccsen a pályán volt, jól játszottam, elégedettek voltak velem.

„Tényleg nem tudom, mi történhetett a háttérben, de igazából már nem is érdekel... Nem nyomoztam utána, a leginkább az bántott, hogy a szerződésbontással nehéz helyzetbe hoztak, hiszen a legtöbb országban már lezárult az átigazolási időszak.”

A 108-szoros magyar válogatott középpályás a 10-es mezben fog játszani, ebből is látszik, mennyire megbecsült tagja lesz az Arab-félsziget egyik legnépszerűbb klubjának.

Számára nem is kérdés, hogy jobban járt, hogy elküldték.

„Utólag nem tudok elég hálás lenni azért, hogy felbontották a szerződésemet. Nem szeretek nagy szavakat használni, de ha valakit elküldenek egy klubtól, azt kívánom, így tegyék. Filmbe illő a történetem...”

Már meg is van Dzsudzsák Balázs új csapata

Az al-Ittihad kirakta a hét elején a magyar szélsőt, de nem sokáig volt klub nélkül.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Balhézott, piált, majd az év meccsén az év meglepetését okozta

További cikkeink a témában