Eddig bírta a Legia, a télen lepasszolja Nagy Dominikot
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Már októberben elkezdtünk aggódni Nagyért, akit lezavartak a tarcsiba, mostanra viszont végképp megelégelték a viselkedését Varsóban.

Nagy Dominik januárban, egy jó szezon után egymillió euróért igazolt a Fradiból Legia Warszawába, ahol azonnal alapember lett. Bekerült a válogatottba is, jó éve volt, kijött belőle az a tehetség, ami mélyen ott rejlett benne már egy ideje.

Tegyük hozzá, a Fradinál is sokáig vártak arra, hogy végre a focira fókuszálva megmutassa, tényleg nagy tehetség. Amikor ez kijött, vitték is Lengyelországba. De sokáig nem bírta egyenletesen hozni a teljesítményt, és aztán jött egy szerencsétlen nyilatkozat is, amivel elvágta magát.

Nem akarok titkolózni, az a célom, hogy a szezon után egy erősebb bajnokságban szerepeljek. Ez volt a Legia célja is a szerződésünk aláírásakor.”

Mentalitásbeli gondok miatt nem számoltak vele az első csapatnál, három hétig edzett a Legia tartalékainál. Szűk egy hónap után egy kupameccsen újra szerepet kapott, rögtön a kezdőcsapatban, azonban Jozak mester már a szünetben lecserélte. Nagy nem tudott élni a lehetőséggel, egy motiválatlan légiósnak nincs esélye sehol.

Így aztán félig bejött a jóslata, másik bajnokságba kerül, csak épp nem erősebbe:

Lukasz Kotecki lengyel szakíró tudni véli az irányt is.

Łukasz Kotecki on Twitter

According to PS, they report that by mutual agreement between player & club, they will loan Dominik Nagy out this January. Most probable destination is back to Hungary or Slovakia.

Szóval akár a Fradiba is visszajöhet, de lehet, hogy Puskás lesz belőle. Vagy DAC. De ha fejben ilyen gyenge valaki, akkor maximum egy-egy szezon erejéig tud kitűnni, aztán megy a süllyesztőbe. Mondjuk egy Katar még összejöhet neki.

Pedig a Legiában jó helyen volt:

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.