A spanyol játékvezetők sok mindenre képesek, de ilyet még tőlük se láttunk.

A Real Madrid kétgólos hátrányba került Valenciában, ám a Real Vinícius révén ki tudott egyenlíteni. Aztán természetesen nyomott a győzelemért, ami a 99. percben össze is jött, Bellingham fejelte be Brahim Díaz beadását.

Csakhogy amikor elhagyta a labda Díaz lábát, Gil Manzano lefújta a meccset, így a gól már időn kívül esett!

Bellingham scored the winning goal in minute 98th but the referee whistled for full time when he put the cross in!
byu/dragon8811 insoccer

Itt Cenk Özkacar már mutatja, hogy ez nem ér

Mondani sem kell, a Real-játékosok felrobbantak a döntéstől, Bellingham még egy piros lapot is kapott reklamálásért. A spanyol bírók egészen hajmeresztő dolgokra képesek minden héten, de eddig talán ez a csúcs.

A teljes képhez hozzátartozik, hogy Manzano pont ugyanezt csinálta az első félidő végén is, akkor a Valencia került a madridi tizenhatoson belülre, amikor lefújta a játékrészt. Persze abból nem lett gól egy másodperccel később.

  • Valencia–Real Madrid 2–2 (2–1)
  • Gólszerző: Hugo Duro (27.), Jaremcsuk (30.), ill. Vinícius Júnior (45+5., 76.)
  • Kiállítva: Bellingham (a lefújás után)

Ez is érdekelhet:

Hazard szerint a Real Madrid egy öntelt klub, ezért nem tudott beilleszkedni

Eden Hazard egy interjúban arról beszélt, hogy miért lett bukás a madridi karrierje.

(Fotó: Mateo Villalba/Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

Fél lábbal kint van az olimpián a női kézilabda-válogatott

A Nike kicsit elszabta a bikinivonalát az amerikai női atléták olimpiai mezének

További cikkeink a témában