Nem pont erre számítottunk az első meccsen, sőt, de most már akkor muszáj Boszniában nyerni. Nem irreális az igény.

Ugyan Szarajevóban most épp valamivel hűvösebb van, mint Pesten, most épp egy picit esik is, de azért az a 28-29 fok sem optimális fociidő. Ám az igazán pokoli körülményeket majd a húszezer bosnyáktól lesz. A Groupamában már kaptunk ízelítőt a drukkolásból, az a szűk 200 fanatikus félmeztelenül énekelte végig az odavágót. Mondjuk régen, sőt, nem is olyan régen még a Fradi-drukkerek is ezt csinálták.

Na szóval pokoli lesz a fogadtatás, de ez egy ilyen rutinos, képzett csapatra nem bénítólag, hanem motiválóan kell, hogy hasson. Gera, Hajnal, Leandro, Lamah, Somalia, Dilaver, vagy épp Nalepa azért látott, hallott már ilyet. (Ramírez is, de őt sajnos lerúgták az első meccsen.) Márpedig most arra van szükség, hogy ne berezelve menni kell előre, mert minimum egy, de inkább két gólt rúgnia kell Bödééknek. Ezt az első meccsen is megtehették volna, de Böde, Lamah, Varga, Leandro, Gera és Busai is kihagyta a helyzetét. A Zeleznicar pedig berúgta azt az egyet.

Az előző 25 meccsén kétszer nem rúgott csak gólt, abból az egyik a Honvéd elleni Ligakupa-meccs volt, ahol a C csapat játszott. A másik meg a bosnyákok ellen. Szóval ez még egyszer nem fordulhat elő, így már csak az a kérdés, hogy kap-e gólt a Fradi, illetve, hogy mennyit lő. Mi arra tippelünk, hogy többet, mint a Szarajevó, ha érted, mire gondolunk.

Eközben a Loki is játszik, és a rigai 2–2 után itthon le kell nyomnia a gyengébb Skontót. Bár Kondás szerint meleg lesz, és hát ő bölcs.

Európa-liga-selejtező, 2. forduló, visszavágó

Željezničar Sarajevo–FTC
Tv: M4 18:00

DVSC–Skonto Riga
Tv: Duna World 17:00

A tippjeink:

Ha te is hiszel a Fradi fordításában, megduplázhatod a pénzed. Na, fogadsz?

(Fotó: Sas Gábor Photo)

Player Autószalon

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon