A Liverpool a 93. percben kapott tizenegyesgól miatt csak egy pontot szerzett a Brighton ellen, de nem is bosszantotta igazán a németet.

Minden héten dühöng egyet Klopp a versenynaptár miatt, de eddig semmi se történt. Vagyis annyi igen, hogy folyamatosan dőlnek ki a játékosai, a Brighton & Hove ellen James Milner sérült meg. A médiát hibáztatja, hiszen ők diktálnak, ki mikor játsszon.

„Ez mind a ti hibátok! Nektek köszönhetjük azt is, hogy Milner megsérült. Mindez azért van, mert fél egykor kellett kezdenünk.

Ha háromkor vagy fél hatkor játszunk, teljesen más a helyzet. De a szerdai BL-meccs után elképesztően veszélyes volt a játékosok számára a mai meccs. Amikor a menedzserekkel arról szavaztunk, kell-e újra az öt csere, tizenhat-négy arányban nyert az »igen«. Ehhez képest semmi sem történt azóta.

Nem is értem, minek adok egyáltalán interjút a meccsek után, úgysem érdekel senkit, amit mondok.

De azért elmondom újra, nem volt felkészülési időszak, túl rövid a bajnokság, és rengeteg minden nem stimmel még ezzel az idénnyel…”

Nyilván az sem segített Klopp lelkiállapotán, hogy a VAR két gól vett el tőlük les miatt (jogosan, bár Szalahé 2 centis volt), míg a Brighton két tizenegyest kapott.

Brighton–Liverpool 1–1

(Fotó: Kirsty Wigglesworth - Pool/Getty Images)

És ezt olvastad már?
Megtaláltuk az elektromos Nissant, amit nem kell tölteni
További cikkeink a témában