Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Közel 30 szurkoló támadta meg Ed Woodward házát, a Manchester United alelnöke és családja nem tartózkodott otthon.

A nagyjából 30 fős társaság kedd este ment Ed Woodward házához, letáboroztak előtte és különböző pirotechnikai eszközökkel dobálták meg. A klub azonnal közleményt adott ki az eset után, elfogadhatatlannak tartják a történteket. A szurkolói véleménynyilvánításra természetesen joga van mindenkinek, de valaki megfenyegetése már bűncselekménynek számít – írják. A szurkolók egyébként különböző Woodward halálával kapcsolatos dalokat is énekeltek.

Football Tweet on Twitter

Ed Woodward's house in Cheshire was attacked by 20-30 Manchester United fans in balaclava's at around 8pm tonight. 🗣 Man Utd official statement: "Fans expressing opinion is one thing, criminal damage and intent to endanger life is another. There is simply no excuse for this.


Az MU szurkolóinak körében komoly az elkeseredés és a frusztráció, már a Burnley elleni meccsen tiltakoztak, a drukkerek a Glazer-család távozását akarják, a legutóbbi bajnoki végén szinte teljesen üres volt az Old Trafford.

A Manchester United 24 forduló után ötödik a Premier League-ben, 33 pont a hátránya a listavezető Liverpool mögött, de a BL-helyet jelentő negyedik pozíciótól is hat pontra az MU.

A csapat korábbi játékosa, Rio Ferdinand is roppant kritikus volt:

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.