Egy hete még arról írtunk, hogy a Bayernnél odáig fajult a káosz, hogy a rutinos játékosok egy része az edzőt fúrja. Akkor nem sok jó jósoltunk Niko Kovacnak, most kicsit más irányt vett az ügy.

Ha ebből Niko Kovac fog jól kijönni, megesszük a kalapunkat, gondoltuk egy hete, amikor is kiderült, hogy a játékidejükkel és a csapat teljesítményével elégedetlen sztárok, Thomas Müller, Arjen Robben, Franck Ribéry és Mats Hummels meg akarják puccsolni a horvát szakembert.

A Kicker viszont most arról ír, hogy ezek a játékosok elhagyhatják Münchent, új csapatot építene inkább a Bayern vezetése. Robben, Ribéry, Rafinha és az elvágyódó James Rodríguez szerződése hamarosan lejár, és jelen állás szerint nem is marasztalják őket. Uli Hoeness elnök legalábbis erre utalt:

De nemcsak nekik, hanem Javi Martíneznek, Hummelsnek, Müllernek és a világ egyik legjobb balbekkjének, David Alabának is bizonyítania kellene, az ő szerződésük 2021-ig érvényes. A két német ugye szintén a Kovac-ellenes forradalmárok közé tartozik.

A vezetők nem estek kétségbe, már van egy listájuk a lehetséges érkezőkről: Benjamin Pavard (VfB Stuttgart) szóban már meg is állapodott a bajorokkal, Kevin Vogt (Hoffenheim) és Ante Rebic (Eintracht Frankfurt) már a nyáron Kovas listáján volt, és jöhet még Kai Havertz (Bayer Leverkusen), valamint Luka Jovics (Eintracht Frankfurt) is.

Player Autószalon

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon