Tyson Fury csúnyán megsérült, ezért két héttel a meccs előtt lemondta az Olekszandr Uszik elleni címegyesítő világbajnoki meccset.

Február 17-én rendezték volna meg az év legjobban várt bokszmeccsét, amelyen a nehézsúlyú vitathatatlan világbajnoki cím lett volna a tét, Tyson Fury és Olekszandr Uszik részvételével. Azért a feltételes mód, mert a szupermeccs elmarad, miután

Tyson Fury egy edzésen súlyosan megsérült.


Furynak már korábban is volt hasonló sérülése – azt meccsen szerezte –, egy ehhez hasonló szakadás begyógyulásához több hét, akár hónap is szükséges, így lefújták az Uszik elleni meccset.

Fury csapata közétett egy felvételt az edzésről, amely megsérült az angol, akinek egy könyököstől szakadt fel a szemöldöke:

A hír az egész bokszvilágot sokkolta és megosztotta, a bejelentés után nem sokkal arról lehetett hallani, hogy Uszik a horvát Filip Hrgovic ellen bokszol két hét múlva, végül cáfolták ezt. A Fury–Uszik-meccs tehát elmarad, egyelőre nem tudni, mikor pótolják a bunyót, ha egyáltalán sikerül újra megegyeznie a két bokszoló menedzsmentjének.

Ez is érdekelhet:

Joshua legközelebb korábbi ketrecharc-világbajnok ellen fog bokszolni

A korábbi kétszeres nehézsúlyú világbajnok Anthony Joshua egy volt MMA-világbajnokkal fog legközelebb bokszolni.

(A kiemelt fotó Tyson Fury Otto Wallin elleni meccsén készült, itt volt a mostanihoz hasonló sérülése az angolnak; forrás: Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Kikapott a városi derbin a Liverpool, egyre távolabb a bajnoki cím

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés