Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Impotencia, dilettantizmus és korrupció jellemzi Josep Maria Bartomeu regnálását, és aztán még jött a Messi-ügy is, így betelt a sangriás ibrik, aláírást gyűjtöttek a bizalmatlansági indítványhoz.

Bartomeu már egyébként is előbbre hozta az elnökválasztást márciusra, ezzel nyugtatva a kedélyeket, amiket végképp felkorbácsolt Lionel Messi mehetnékje, de az ellenfelei szerint minden nap számít. Minden egyes nappal lentebb süllyed ez a patinás klub, így az ún. sociók összefogva aláírást gyűjtöttek, hogy felállíthassák Bartomeut.

A katalán Sport arról is ír, hogy az indítvány kezdeményezői a bevett gyakorlat szerint most is több aláírást gyűjtenek a megadott minimumnál, mert, mint minden ilyen gyűjtésnél, előfordul, hogy ezek egy része érvénytelen.

aki 2014 óta irányítja a katalán klubotA voksolás dátumát legkésőbb húsz napon belül bejelenthetik – és ha ott a szavazatok kétharmada az elnök távozása mellett szól, akkor el kell távolítani a pozíciójából Bartomeut, és új elnökválasztást kell kiírni.

(Fotó: Getty Images)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.