Hét meccse van a felnőttek között, de a Real Madridot már meggyőzte.

Februárban még azt írtuk, hogy a Real Madrid hajlandó 45 millió eurót fizetni Endrick Felipéért, a brazil foci új tehetségéért. Azóta eltelt majdnem egy év, és a Real kész emelni a tétet.

Fabrizio Romano értesülései szerint a megegyezés az utolsó fázisban van, a Palmeiras összesen 72 millió eurót kaphat a fiatal játékosért.


Akinek mindössze hét meccse van a felnőttcsapatban, viszont ezeken már háromszor is betalált. A Real meg biztosra akar menni, nagy a verseny a fiatal támadóért, de a 72 millió euró még így is borzasztóan magas átigazolási összeg egy 16 éves srácért.

Persze valahol érthető is, a Real Madrid az elmúlt években kiválóan igazolt Dél-Amerikából, Vinícius Júnior, Rodrygo vagy Fede Valverde jó példa erre. Mind a három játékost fiatalon megvette a Madrid, egyikért sem sajnált a zsebbe nyúlni, de mindhárom esetben megérte, hiszen olyan játékosokat igazolt, akik már most alapemberek és még évekig azok lehetnek.

Ez is érdekelhet:

Úgy tűnik, megvan Cristiano Ronaldo új klubja, évente 200 millió eurót fog keresni

A spanyol Marca értesülései szerint Ronaldo nagyon közel áll ahhoz, hogy aláírjon egy megaszerződést az Al Nassr csapatával.

(Fotó: Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Egy 51 éves holland a Fradi új vezetőedzője

Öt válogatott, amely meglepetést okozhat az Eb-n

A WhoScored szerint Magyarország az utolsó helyen végez az Eb-csoportjában

További cikkeink a témában