A spanyol Marca értesülései szerint Ronaldo nagyon közel áll ahhoz, hogy aláírjon egy megaszerződést az Al Nassr csapatával.

A jelenleg a katari világbajnokságon szereplő Ronaldónak nincs klubcsapata, miután a vb kezdése után nem sokkal közös megegyezéssel szerződést bontott a Manchester Uniteddel.

A szaúdi Al Nassr érdeklődéséről már a múlt héten lehetett olvasni, akkor hároméves és összesen 225 millió eurós fizetésről írt a nemzetközi sajtó. A Marca szerint azonban ennél is több pénzért írhat alá a portugál:

két és fél évre írhat alá Ronaldo, évenként 200 millió eurós gigantikus fizetéssel, amiben a bére mellett a különböző reklámjogok is benne vannak.

A forrás szerint – érthető módon – a szaúdi ajánlattal egyetlen európai vagy amerikai csapat sem tudta és akarta felvenni a versenyt, így végül Ronaldo az anyagilag legkedvezőbb ajánlatot választhatja.

Kérdés, hogy az egész karrierjének, a sportolói hagyatékának mit fog jelenteni, ha egy ázsiai klubban fejezi be a focit. Ilyen szempontból valószínűleg az MLS szerencsésebb választás lett volna, de évi 200 millió euró azért Ronaldónak sem aprópénz.

Ez is érdekelhet:

Ezt a pillanatot nehezen fogjuk elfejteni: C. Ronaldo és Lionel Messi egymással sakkozik

Vagyis inkább pózolnak egy sakktáblára hajazó Louis Vuitton táska mellett.

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
A fél világ a Chelsea-n röhög
További cikkeink a témában