A jelenleg klub nélküli Cristiano Ronaldónak van ajánlata. Ázsiából biztosan.

Ronaldo és a Manchester United közös megegyezéssel szerződést bontott, miután a portugál nemrég egy interjúban arról beszélt, nem tisztelik őt a klubnál, ezért ő sem tiszteli például a jelenlegi edzőt. A nyilatkozat után egyértelmű volt, hogy szakítás következik, ez meg is történt.

Ronaldo azonnali hatállyal távozott Manchesterből

A viselkedésével és a nagyinterjújával elérte a célját a portugál, felbontották a szerződését.

A jelenleg a portugál válogatottal a világbajnokságon szereplő Ronaldónak jelenleg nincs csapata. Ajánlata azonban van, ráadásul egy egész combos. A CBS Sports szerint

a szaúdi Al Nassr kész leigazolni Ronaldót, és ezért rengeteget fizetne: három év alatt 225 millió dolláros fizetést ajánl.

A forrás szerint nem sima érdeklődésről van szó, az ázsiai klub már nyáron megkereste Ronaldót, a portugál menedzsmentje és az Al Nassr most már viszonylag komolyan tárgyal. Egyelőre még nincs döntés, Ronaldo most a vb-re koncentrál, a torna után dől el, hol folytatja.

Korábban a Sportingról lehetett olvasni, de Ronaldóval kapcsolatban mindig felmerül az MLS is, és az elmúlt napokban szóba került – ismét – a Bayern München és a Newcastle neve is.

Ronaldo egyébként góllal kezdte a világbajnokságot:

Portugália legyűrte Ghánát, Ronaldo történelmet írt

Egy órán keresztül nem történt semmi, majd jött öt gól.

(Fotó: Getty Images)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Óriási tömegbunyóval zárult a kupadöntő

Az Európa-liga-döntő hőse: Ez életem egyik legjobb pillanata

További cikkeink a témában