Egyre biztosabb, hogy mindkét klasszis centerét elküldi a Manchester United, Van Persie-ről már írtunk, Cavani jöhet a helyére, de Radamel Falcaót sem marasztalják. Állítólag két csapat maradt versenyben.

A világ egyik, ha nem a legjobb klasszikus középcsatára már az U21-es csapatot is megjárta, annyira nem megy neki Manchesterben, és ugyan azóta is megszakad, hogy játsszon, de Van Gaal nem számít rá. A City elleni rangadón is csak hét perc jutott neki (Van Persie a keretben sem volt). Az előző négy PL-meccsen összesen 34 percet játszott.

Ha Messi és CR nem ma élne, vagy akár csak az egyik, Radamel Falcaóval lenne tele a média, mert a kolumbiai elképesztő gólvágó, bármikor a legjobb lenne. Ha a két úr nem lenne, és ha nem az MU-ban játszana.

Merthogy előtte a Portóban 51 meccsen 41 gólt szerzett, az Atlético Madridban 68/52, a Monacóban pedig 20/11 volt a mérlege; a 2012-es európai Szuperkupa-meccsen hármat vágott a Chelsea-nek, előtte az Európa-liga-döntőben kettőt szerzett.

Na de a lényeg: két csapat maradt versenyben a Sky Sport Italia szerint, mégpedig a Balotellitől minden bizonnyal megszabaduló Liverpool, valamint a Juventus, ahol meg ott van Tévez, Morata és Llorente is. Bár Falcaónak nem okozna gondot bármelyiket kitúrni.

Azt már múltkor is kimondtuk, hogy mennie kell, jobb lesz neki, a Unitedben csak szenved, a Monaco meg úgysem tudja megtartani. Amúgy 48 millió eurót kell kicsengetni érte.

(Fotó: Europress/AFP)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

További cikkeink a témában
Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre
Hirdetés