Mourinho Pogbával sem jön ki túl jól, ahogy egyébként kevesekkel, és a csapat játéka is van annyira szörnyű, hogy a francia világbajnok el akarjon húzni. A pedig Barcelona a konfettit bekészítve várja.

Valamiért roppant elszánt a Barcelona Pogba-ügyben, kell a katalánoknak a friss világbajnok középpályás, holott létszámban és minőségben is bőven megvannak – Busquets, Rakitic, Coutinho, Vidal, Arthur, Sergi Roberto, Denis Suárez, Rafinha és Riqui Puig is középpályás.

Persze ne legyünk naivak, egy jó formában játszó Paul Pogba szinte minden csapatba befér, ráadásul Busquets, Rakitic és Vidal már nem fiatal. Pogbát pedig állítólag nemcsak Valverde, de Messi is kedveli. A katalánok egy 45 millió font + Yerry Mina és André Gomes csomaggal már próbálkoztak, de azt visszadobta az MU, azóta pedig lejárt a PL átigazolási időszaka, tehát már pótolni sem tudná Pogbát az angol klub.

Ezért aztán nem tűnik esélyesnek, hogy elmegy, viszont van realitása: a United ugyanis felajánlotta Pogbának, hogy a következő fizetéséhez hozzácsapnak egy 3,4 millió fontos bónuszt is, ha lojális marad a vörös ördögökhöz és nem megy Barcelonába. Ahová egyébként vágyik.

Azt is hallani, hogy a középpályás szerződésébe több olyan eset is bekerült, amely lehetőséget ad számára, hogy idő előtt lelépjen. Viszont, ha nagyon menni akar, akkor egy 3,4 milliós zsebpénz sem fogja ott tartani.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon