Az ukrán mester kijelölte a BL-keretet, és akad meglepő kimaradó.

Szerhij Rebrov és stábja kijelölte a Bajnokok Ligája-csoportkörre nevezett játékosokat, a 22+7 fős* keretből kimaradt Varga Roland, Michal Skvarka és Vécsei Bálint is, de a rendkívül tehetséges Ammar Ramadan sem fért be.

Természetesen leginkább a 30 éves Varga kimaradása osztja meg a drukkereket, a szélső háromszor volt magyar bajnok a Fradival, korábban stabil kezdő és húzóember volt. Most viszont már csak a negyedik, ötödik számú szélső, ami jelzi, mennyit fejlődött a Fradi, mennyivel jobb játékosokat igazolt, mint korábban. Egyszerűen jobbak, mint a magyar válogatott Varga.

*A hét játékos a B-listán szerepel, amely az 1999. január 1. vagy utána született, 15 esztendős koruktól számítva legalább két éve a klubnál lévő játékosokat tartalmazza: ez a névsor bármikor bővíthető korlátlan számú játékossal, ugyanakkor legkésőbb 24 órával az adott mérkőzés előtt be kell jelenteni a változást.

A BL-keret:

  • Kapusok: Bogdán Ádám, Dibusz Dénes, Bánki Márton*
  • Védők: Abraham Frimpong, Lovrencsics Gergő, Adnan Kovacevic, Eldar Civic, Botka Endre, Miha Blazic, Marcel Heister, Lasa Dvali, Csontos Dominik*, Iyinbor Patrick*
  • Középpályások: Somália, Ihor Haratin, Sigér Dávid, Csonka András, Aissa Laidouni, Hajdú Roland*, Katona Bálint*
  • Támadók: Olekszandr Zubkov, Róbert Mak, Roko Baturina, Myrto Uzuni, Isael, Franck Boli, Tokmac Nguen, Pócsik Botond*, Redzic Damir*

*B-listán szereplő játékos

Első forduló: október 20., kedd; 21.00: FC Barcelona–Ferencváros

(Fotó: Fradi.hu)

És ezt olvastad már?
Nem jutott elődöntőbe a férfi vízilabda-válogatott a hazai vb-n