Priskin ugye már aláírt, megvolt az Orosz-mosoly, Gorriaránt a River jelentette be, igaz, ő nem magyar, ám Otigba igen, aki szintén tuti, és van még egy kiszemelt.

A Fradi komolyan veszi az átigazolásokat, miután az előző nyár a tél sem sikerült fényesre, ráadásul most időben lépnek, hogy az Európa-liga-selejtezőre összeálljon az új keret.

Priskin érkezése és Gorriarán órákon belüli bejelentése után most a Heerenveen hivatalosan is közölte, hogy ők és a Ferencváros megállapodott Otigba Kenneth  átigazolásról, a magyar utánpótlás-válogatott védő a szezon végeztével a zöld-fehérekhez igazol. A 189 centis középhátvéd U21-es válogatott, ám a felnőttek között már Nigéria színeiben akar játszani. Őt már egy ideje próbálja megszerezni a Ferencváros, most sikerült.

És eközben nem áll le a Fradi vezetése, újabb magyar légiós került a csőbe, a Kaposvárrol a Poli Iasiba igazoló Bőle Lukács az egyik legjobb játékos lett a román ligában, miközben egyébként a Kaposvárban is komoly gondot okozott anno a Fradi védelmének. A gyors baloldali szélső és védő 32 meccsen 9 gólt szerzett a románoknál, a Steaua is vinné, ám az Iasi távozó elnöke, Florian Prunea ezt mondta:

„Bőle az egyik legjobb játékosunk volt, de nem hiszem, hogy Gigi el tudja vinni a Steauához. Külföldről többen is érdeklődnek, akarja a magyar Ferencváros is. Nem hiszem, hogy marad Romániában” – írta az ulloi129.hu a sport.ro-t idézve.

Transfermarkt 800 ezer euróra becsüli a játékost, de ez mindegy is, mert lejár a szerződése, így ingyen érkezhetne az Üllői útra.

Bőle Lukács iránt számos országból érdeklődtek már, így Magyarországról is. A Ferencváros egyike a komolyan érdeklődő csapatoknak – erősítette meg az NSO érdeklődésére Florin Prunea nyilatkozatát Panicos Makedonas, a játékos menedzsere. „A Fradi a legnagyobb klub Magyarországon, és a hazai játékosok számára hatalmas kihívás a Ferencvárosban futballozni, a bajnoki címért küzdeni, nemzetközi kupában szerepelni , vagyis ez egy nagyszerű lehetőség.

A szurkolók előszeretettel találgatnak, hogy fog felállni az új Fradi az El-selejtezőben, úgyhogy löttyintünk egy kis olajat a tűzre:

Dibusz

Botka – Koch – Otigba – Sternberg

Gera – Gorriarán

Varga/Lovrencsics – Bognár – Bőle/Amadou

Priskin/Böde

(Fotó: AFP)

És ezt olvastad már?
Így fog kinézni öreg korában Messi, Ronaldo, Mbappé és Neymar?
További cikkeink a témában