Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Fucsovics Márton a selejtezőből küzdötte fel magát a főtáblára, ahol két fordulót már sikerrel abszolvált, ennek köszönhetően pedig rengeteget léphet előre a világranglistán.

Nagyon beindult a magyar teniszező szekere Bázelben, ahol az ATP 500-as versenyen már a legjobb 8 között jár. A kimondottan gyors kemény pálya fekszik első számú férfi játékosunknak, aki

Az első szettben egyetlen játékot sem engedélyezett ellenfelének, és a másodikban is csupán egyet, így alakult ki a 6:0 6:1-es diadal.

mint egy nappal korábban Donaldson ellenében. Mayer ezzel szemben idegesen játszott, a harmadik gémben földhöz is vágta az ütőjét, majd orvosi ápolást kért, végül pedig 0:3-as állásnál feladta a meccset. Ebben valószínűleg az is közrejátszott, hogy addig szinte minden labdamenetet a magyar versenyző nyert meg.

A feladás konkrét oka számunkra azonban nem is számít igazán, a lényeg az, hogy Fucsovics ezzel ott van a legjobb 8 között és Marin Cilic vagy Borna Coric ellen játszhat majd a következő kanyarban, na meg az, hogy már eddigi teljesítményével is annyi pontot gyűjtött, hogy egészen a 80-85. hely környékére jöhet fel a világranglistán. Egy esetleges elődöntővel a 70. pozíció is elérhető közelségbe kerülhetne...

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.