A világ két legjobb nehézsúlyú bokszolója végre címegyesítő meccset fog bokszolni.

Több hónapnyi tárgyalás, rivális promóterek, koronavírus és egyéb hátráltató tényezők után végre jön a jelenleg legjobban várt bokszmeccs: Tyson Fury és Anthony Joshua idén egymás ellen fog bokszolni, ráadásul kétszer a tervek szerint.

Gyakorlatilag minden számottevő és mérvadó forrás lehozta a hírt, az első bunyó valamikor nyáron jöhet, a visszavágó pedig az év vége felé. A hírek szerint az első meccsen 50-50%-ban oszlik meg a két bokszoló meccspénze, a visszavágón 60-40 lesz az első meccs győztesének javára.

Anthony Joshua a WBA, a WBO és az IBF öveit birtokolja, miután a másfél évvel ezelőtt kipontozta a visszavágón Andy Ruizt, majd tavaly decemberben Pulevet kiütötte. Tyson Fury a WBC bajnoka és lineáris világbajnok, a WBC övét tavaly februárban szerezte meg Deontay Wilder kiütésével.

Fury nemrég a tőle megszokott stílusban vázolta az esélyeket:

Tyson Fury: Erősebb vagyok Joshuánál, és keményebben ütök nála

A WBC nehézsúlyú bokszvilágbajnoka a tőle megszokott stílusban nyilatkozott, szerinte minden téren jobb a WBA, IBF és WBO bajnokánál, Anthony Joshuánál.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában
Idén nem stressz és kínlódás, hanem igazi ünnep lesz a karácsony: mutatunk néhány remek ötletet kütyük-élmények-környezettudatosság-egyediség vonalon, amiből biztosan tudsz választani.
Hirdetés