Tyson Fury a KO-győzelme után Wilderről: Ő csak egy sértődött vesztes

Sokan az elmúlt évek legjobb nehézsúlyú meccsének tartják Tyson Fury és Deontay Wilder harmadik bunyóját. A vasárnap hajnali ütközet után kijöttek az első nyilatkozatok. A győztes beszólt Wildernek, közben kiderült, hogy az amerikainak eltört a keze.

Tyson Fury a harmadik menetben leütötte Deontay Wildert, majd a negyedikben kétszer is padlóra került az angol. Felállt, és ezt követően már ő irányított, a tizedik menetben le-, a tizenegyedikben kiütötte ellenfelét:

A legendás promóter, Bob Arum a meccset követően azt mondta, 57 éve foglalkozik meccsszervezéssel, de ehhez hasonló nehézsúlyú bokszmeccset még nem látott.

A győztes Fury a következőt mondta a győzelmét követően:

Az angol azt is elmondta, hogy közel sem volt élete formájában, magánéleti gondjai is voltak, és a 20 hónapos kihagyás sem volt jó hatással rá, de szerinte megmutatta, hogy mekkora küzdő, és hogy ő a legjobb nehézsúlyú a világon.

Deontay Wilderről kiderült, amit már a közvetítés alatt az amerikai kommentátorok is sejtettek, eltört a keze és valószínűleg az ujja is.

Az amerikai reakciója:

Fury egyébként arra is kitért, hogy nem volt visszavágói opció a mostani szerződésben, végleg maga mögött hagyja Deontay Wildert, egyelőre pihenni akar, a családjával lenni, és majd eldönti, hogy ki lesz a következő ellenfele.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.