Rengeteget keresnek a legismertebb futballisták, és ez természetesen érezhető az otthonaikon is. Mutatjuk, milyen luxuslakásban él Messi, Ronaldo vagy Neymar.

Lionel Messi

A hatszoros aranylabdás otthona nagyjából 7 millió eurót ér, és 12 kilométerre található a Camp Noutól, a Barcelona stadionjától. Kinézetét egy focilabda ihlette, az egyik felében egy óriási medence van, és többek között egy kisebb focipálya is megtalálható, ahol Messi általában a kutyájukkal szokott játszani.

Cristiano Ronaldo

Többek között hét háló- és nyolc fürdőszoba található Cristiano Ronaldo 7 millió eurós otthonában. A portugál ideje nagy részét a hálóban tölti, ahol elvileg tükrök és róla készült portrék is megtalálhatóak. Természetesen van külön szóba a trófeáknak, egy mini focipálya és medence is.

Gareth Bale

A walesi jelenleg kölcsönben a a Tottenhamben futballozik, de Madridban is van egy luxusotthona. A 6,5 milliós szuperlakásban négy hálószoba, hat garázs, medence és edzőterem is van. A környéken meg olyan arcok élnek, mint Penélope Cruz vagy Zinédine Zidane – utóbbi nem feltétlen pozitívum Bale szempontjából.

Neymar

Természetesen, ahogy a lista minden szereplője, úgy Neymar is több luxuslakás tulajdonosa. Ezúttal a PSG játékosának brazíliai otthonát mutatjuk meg, aminek 7 millió euró az értéke.

A szokásos luxusmegoldások mellett egy háromezer palackos borgyűjtemény, egy teniszpálya és helikopterleszálló is megtalálható Neymar házában, amit még 2016-ban vásárolt a brazil. Többek között itt pihent a 2018-as világbajnokság előtt és a koronavírus-járvány okozta szünet alatt is.

David Beckham

Beckham nyolc éve visszavonult, de ha a luxuslakásokat nézzük, egyértelműen helye van ezen a listán. Beckhamék londoni otthona 31 millió eurót ér, néhány éve csak a felújításra 8 milliót költöttek. A fiúknak, Brooklyn Beckhamnek külön lakosztálya van, azt pedig már csak mellékesen említjük meg, hogy természetesen külön edzőterem, borszoba és hat hálószoba is van Becksék luxusházában.

Ez is érdekelhet:

És ezt olvastad már?
Hárompontos a félpályától? A válasz: Steph Curry