A walesi támadó viszonylag nyíltan beszélt a Real Madridról és arról, hogy mi a terve a jövőt illetően.

Bale az elmúlt években gyakorlatilag csak csere a Madridnál, folyamatosan téma a klubváltása, és láthatóan nem boldog a Realnál betöltött szerepét illetően. A Sky Sportsnak adott interjújában most ezekről beszélt:

Tavaly közel voltam a távozáshoz, az utolsó pillanatban azonban blokkolták a klubváltásomat. Többször lett volna lehetőségem váltani, de a Real nem engedte. Továbbra is futballozni akarok, még mindig motivált vagyok, de a klub kontrollál mindent. Van egy szerződésem, csak annyit tehetek, hogy mindig a lehető legjobb formában vagyok. Még mindig csak 31 éves vagyok, remek a formán, meglátjuk, mi lesz. A Real Madrid azonban eléggé megnehezíti a dolgokat.

Bale 2013-ban igazolt a Realhoz, voltak jó időszakai, de összességében nem tudta elérni azt a szintet, amit a Real Madridnál elvártak volna tőle. Az előző szezonban csak három gólt rúgott, a bajnokságban mindössze 16 alkalommal lépett pályára. A koronavírus-járvány miatti leállás után meg gyakorlatilag egyáltalán nem számolt vele Zidane.

(Fotó: Getty Images)

És ezt olvastad már?
Így nézne ki az Aranylabda-győztesek listája Messi és Ronaldo nélkül